Sunt o tînără emoţională şi vreau să mă împărtăş cu voi...

luni, 2 decembrie 2013

SUFLET. EMOȚIE și SPERANȚĂ

E iarna.E luni.E un început de zi,săptămînă poate chiar si viaţa pentru unii.Vreau sa va prezint o istorioară ce mi-a reinceput viaţa atunci.
      17.10.2013.Odessa.Teatrul Academic-Muzical de Comedie.3 barbati si o fetita.Ea fiind inspirata,fericita si în asteptare,iar ei cu gandurile si fericirile lor.
    Ora 18.30.Toti asteaptau inceputul spectacolului “Fantoma din Canterville”de Oscar Wilde,însă evenimentul zilei si-a lunii,toamnei nu era spectacolul în sine ci apariţia lui pe scena teatrului… Kirill Turichenko…. Un nume cu o amprentă majoră si semnificativa în inima fetiţei … dar,sa ne întoarcem în acea sală de spectacole,totul s-a început.Actorii ieseau unul dupa altul pe scena,însă fetita asteptaaaa……… si iata ca apare FANTOMA ce-I va schimba viata si viitorul.Cand l-a vazut primul gand ce i-a aparut a fost:”Asta-I vocea lui!“,chiar daca nu a avut ocazia de prea multe ori sa discute cu el – l-a recunoscut ……. De aici totul a mers foarte repede,spectacolul care alta data tinea ani,acum a tinut clipe,secunde… aceste secunde,insa au inspirat-o si purtat-o pe aripi urmatoarea zi,saptamana,chiar si luna…
    Doamne, cat de fericita era,euforia si emotiile o tineau strans pana cand a mers spre intrarea de serviciu a teatrului pentru a-l vedea pe Kirill... Multimea o impiedica,insa ea era gata sa astepte la nesfarsit pentru inca o intalnire cu EL…. Avea in mana un pachet cu poama culeasa de la bunicul ei din gradina,nana ei 2 borcane de ananas si toate pentru acel actor…  In toata imbulzeala ceea ajunge ea la el,unde la rugamintea nanei fetitei care îl cunoștea ai lăsa un autograf, plin de istorie zic (numele ei a fost rostit de toata lumea din jur, el nu-l întelegea,ca-ntr-un final sa scrie:”Pentru Doina de la Kirill”)………… si inmanarea solemna a darurilor ce l-au emitionat mult si-a zis:”Voi ma alintati”… Au urmat inca vreo 5 min în care fetita si nana cautau cui sa lase pungile,apoi revenirea la Kirill,inca o privire si …………… raspunsul lui si plecarea acasa… Un drum ce-a emotionat-o din nou,a reusit sa doarma,sa vorbeasca si sa se bucure.
    A 2-a zi urma trezirea la 4.30 si drumul spre Chisinau,scoala,însă acel 17 octombrie a fost prea puternic emotional pentru a-l uita atat de repede.   
   Acum scriind mi-am dat seama ca exact peste 30 de zile pe 17.11.2013 unchiul fetitei se cununa …… coincidenta sau noroc?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu